Skip to
content
Usługi
-
2nd party auditing and verification
-
A trusted voice to tackle global transformation
-
Air locks and caissons
-
Alternative Product Certification (APC)
-
BRCGS for Food Safety - Bezpieczeństwo Żywności
-
BRCGS for Storage & Distribution - Przechowywanie i Dystrybucja
-
BRCGS Packaging - Branża opakowaniowa i FSSC 22000
-
Building consumer trust in a digital world
-
Synergi Life - Business Contingency Management
-
Certification bodies and examination centres of persons
-
Certification of competence management systems
-
Certification of learning programmes
-
Certification of maritime education and training providers
-
Certification of maritime simulator systems
-
Pasza i składniki dla zwierząt - GMP+ FSA, FAMI-QS i FSSC 22000
-
Certyfikat FSSC 22000 dla bezpieczeństwa żywności
-
ISO 14001:2015 - System zarządzania środowiskowego
-
ISO 22000
-
ISO 27001 - System Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji
-
Certyfikacja ISO 56001 - System Zarządzania innowacjami
-
Certyfikacja ISO 9001:2015 - system zarządzania jakością
-
Certyfikacja PEFC
-
Certyfikacja projektów morskich elektrowni wiatrowych
-
BRCGS CP Consumer Products - Produkty Konsumenckie, wydanie 4
-
Certyfikat FSC na drewno i certyfikat COC
-
Certyfikat spawalniczy ISO 3834
-
Communication systems
-
Control and automation systems and software
-
COVID-19 Risk Assessment - Protokół oceny przygotowania organizacji na COVID-19
-
Diver pressure chambers
-
Diving simulators
-
Diving systems
-
DNV STP proces weryfikacji składników nie modyfikowanych genetycznie
-
Drone surveys and inspections
-
eIDAS 910/2014 e-ID Regulation for electronic identification and other fiduciary services during electronic interactions and transactions
-
Electrical components and systems
-
EMAS - Europejski system zarządzania środowiskowego
-
Engines and propulsion systems
-
EU Marine Equipment Directive (MED)
-
EU RO Mutual Recognition (MR) Scheme
-
Europrivacy - certyfikacja zgodności ochrony danych (z RODO)
-
Exhaust emissions and exhaust gas treatment systems
-
Exhaust gas emission measurements
-
Fire safety and fire extinguishing systems
-
Further services in the field of underwater technology
-
GDPR - GAP Analysis Report
-
GDPR - GAP Analysis Report
-
GLOBALG.A.P IFA Fruit and Vegetables
-
HACCP
-
HPC 420 standard dla produktów do użytku domowego, prania i higieny osobistej
-
Hyperbaric chambers for HBO and high-altitude chambers
-
IATF 16949 - Zarządzanie jakością w przemyśle motoryzacyjnym
-
Identyfikowalność w łańcuchu żywności
-
IFS Food Standard
-
IFS Logistics
-
ISCC – certyfikacja zrównoważonej bioenergii
-
ISO 14001 dla służby zdrowia
-
ISO 30415 – Diversity & inclusion management
-
ISO 37001
-
ISO 45001 - Bezpieczeństwo i higiena pracy
-
ISO 45003:2021 - Zdrowie i bezpieczeństwo psychiczne w miejscu pracy
-
ISO 50001 - Zarządzanie energią
-
ISO 9001 dla opieki zdrowotnej
-
ISO/IEC 20000-1 – Zarządzanie usługami IT
-
ISO/IEC 27701 - system zarządzania informacjami o prywatności
-
ISO/IEC 42001: System Zarządzania Sztuczną Inteligencją (AI)
-
Lift appliances and deck equipment
-
Manned submersibles
-
Manufacturer approval programmes
-
Manufacturer Product Quality Assessment (MPQA)
-
Manufacturing Survey Arrangements (MSA)
-
Mechanical components
-
Międzynarodowa Akredytacja Placówek Ochrony Zdrowia
-
My Care: Budowanie zaufania poprzez skuteczne zarządzanie ryzykiem infekcji
-
Naval submarines
-
Navigation and bridge systems
-
IFS HPC – produkty konsumenckie
-
ISO 22301 - Zarządzanie ciągłością działania
-
ISO 28000 - zarządzanie bezpieczeństwem w łańcuchu dostaw
-
Sesam for offshore wind - Offshore wind turbine foundation analysis
-
PN-EN 16636 – Usługi ochrony przed szkodnikami
-
Pressure vessels and pressure equipment
-
Kultura bezpieczeństwa żywności
-
Program Operation Clean Sweep (OCS)
-
Recreational Craft Directive (RCD)
-
Remote surveys for fleet in service
-
Risk Based Inspection Planning & Management
-
Safety Rated Hotel - standard bezpieczeństwa usługi hotelowej DNV
-
MSC / ASC Chain of Custody Standard
-
Norma MSC dotycząca rybołówstwa
-
SA 8000 - Odpowiedzialność społeczna
-
Aquaculture Stewardship Council Standard
-
Systems for piping, LNG, cargo handling and water treatment
-
TAPA FSR - Facility Security Requirements
-
TISAX® - Bezpieczeństwo informacji w branży motoryzacyjnej | DNV
-
Tunnelling
-
Underwater working machines
-
Unmanned underwater vehicles
-
Wdrażanie ISO 9001 i ISO 14001 - analiza luk
-
Weryfikacji wielkości emisji gazów cieplarnianych wg EU ETS
-
What is your company food safety culture?
-
Zarządzanie ryzykiem
-
Audyt dostawcy
-
Audytor wewnętrzny ISO 14001:2015
-
Audytor Wewnętrzny ISO 27001:2022
-
Audytor wewnętrzny ISO 45001:2018
-
Audytor wewnętrzny ISO 50001
-
Audytor wewnętrzny ISO 9001:2015
-
Audytor wewnętrzny normy ISO 13485:2016
-
Audytor wewnętrzny specyfikacji IATF 16949:2016
-
Audytor wewnętrzny zintegrowanego systemu zarządzania wg norm ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018
-
Audytor wiodący ISO 50001, Audytor wewnętrzny ISO/IEC 42001
-
Audytor wiodący ISO 9001, Audytor wewnętrzny ISO/IEC 42001
-
Audytor wiodący ISO/IEC 27001, Audytor wewnętrzny ISO/IEC 42001
-
Audytor wiodący systemu zarządzania jakością wg ISO 9001:2015 (rejestrowane w IRCA ref: A17898)
-
Audytor-Analityk ISO/IEC 42001:2023
-
Audyty wewnętrzne systemów kontroli pochodzenia produktu FSC®
-
BRCGS Global Standard for Food Safety Issue 9: Conversion for Sites (j. angielski)
-
Budowanie dobrostanu organizacyjnego – czyli jak praktycznie budować silną kulturę BHP i kształtować dobre relacje międzyludzkie w organizacji w oparciu o ISO 45001:2018 oraz ISO 45003:2021
-
Czarny łabędź i szary nosorożec w BHP
-
E-learning: Wymagania ISO 45001:2018 (j. angielski)
-
E-learning Wymagania Systemu Zarządzania Sztuczną Inteligencją (AIMS) ISO/IEC 42001:2023 (j. angielski)
-
E-Learning: Czym są cele zrównoważonego rozwoju i jak je przyjąć w swojej strategii? (j. angielski)
-
E-Learning: FSSC 22000 wersja 6 szkolenie dla wdrożeniowców
-
E-learning: Gówne cechy ISO (j. angielski)
-
E-learning: ISO 22000 - Wprowadzenie do systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności (j. angielski)
-
E-Learning: ISO 30415:2021 -świadomość różnorodności i inkluzywności (j. angielski)
-
E-Learning: ISO 45001 - Szkolenie wprowadzające do systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy (j. angielski)
-
E-learning: ISO 9001:2015 Requirements Course (j. angielski)
-
E-Learning: Kurs podnoszący świadomość FSSC 22000 wersji 6 (j. angielski)
-
E-Learning: Podstawy ISO 37001 (j. angielski)
-
E-learning: Podstawy systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności(FSMS) Seria I (j. angielski)
-
E-learning: Program szkoleniowy zarządzania projektami (j. angielski)
-
E-learning: Risk Based Approach (j. angielski)
-
E-learning: Świadomość systemu zarządzania bezpieczeństwem informacji (ISMS) (j. angielski)
-
E-learning: Szkolenie wdrożeniowe ISO 9001 (j. angielski)
-
E-learning: Szkolenie z nowelizacji norm systemów zarządzania ISO w kontekście zmian klimatu (j. angielski)
-
E-Learning: Uwzględnianie prywatności w bezpieczeństwie informacji (j. angielski)
-
E-learning: Wprowadzenie do ISO 50001:2018 (j. angielski)
-
E-learning: Wprowadzenie do systemu zarządzania bezpieczeństwem informacji ISO/IEC 27001 (j. angielski)
-
E-learning: Wprowadzenie do systemu zarządzania jakością ISO 9001 (j. angielski)
-
E-learning: Wprowadzenie do systemu zarządzania środowiskowego ISO 14001:2015 (j. angielski)
-
E-learning: Wymagania ISO 14001:2015 (j. angielski)
-
E-Learning: Wymagania ISO 22301:2019 (j. angielski)
-
E-learning: Zintegrowane systemy zarządzania (IMS) (j. angielski)
-
FMEA (Analiza ryzyk)
-
FSSC 22000 Version 6 Transition (Upgrading) Course (j. angielski)
-
Globalny standard dla materiałów opakowaniowych BRCGS - Zmiana z wydania 6. na 7., szkolenie dla audytorów
-
Introduction to Business Continuity Management Systems as per ISO 22301:2019 (j. angielski)
-
Zarządzanie ciągłością dostaw według ISO 28000:2022
-
ISO 30415:2021 – Kurs świadomości różnorodności i inkluzyjności dla menedżerów (j. angielski)
-
ISO 31000 - podstawy zarządzania ryzykiem (j. angielski)
-
ISO 37001: Systemy zarządzania działaniami antykorupcyjnym (j. angielski)
-
ISO 55001:2024 Awareness Course (j. angielski)
-
Jak połączyć dokumentację ISO 9001 z nowymi przepisami dla podmiotów leczniczych
-
Jak zbudować wysoką kulturę BHP od podstaw?
-
Język żyrafy i język szakala w zarządzaniu bezpieczeństwem pracy – komunikacja jako fundament kultury BHP.
-
Lean Leader
-
Najnowsze zmiany w systemach bezpieczeństwa opakowań
-
NIS2 - Cyberbezpieczeństwo dla instytucji i przedsiębiorstw
-
Pełnomocnik HACCP
-
Podstawy NIS2 (Network and Information Systems Directive) (j. angielski)
-
Porównanie wymagań standardów kontroli pochodzenia produktu FSC® i PEFC™
-
Project Management (Zarządzanie projektem)
-
Psychospołeczne zagrożenia w pracy - jak je rozpoznać i skutecznie ograniczać ryzyko z nimi związane
-
RCA CAPA (Root Cause Analysis Corrective Actions Preventive Actions)
-
Risk Based Internal Audit - doskonalenie audytorów wewnętrznych (9001/14001/45001) w zakresie audytu wewnętrznego z uwzględnieniem ryzyk i szans
-
Rola i zadania Lidera BHP. Na czym polega leadership w BHP i dlaczego jest tak ważny?
-
Substancje niebezpieczne w zakładzie - praktyczne podejście do oceny ryzyka chemicznego i działań prewencyjnych
-
Systemy Certyfikacji Łańcucha Dostaw FSC® z elementami EUDR
-
Szkolenia BHP - jak prowadzić je ciekawie i skutecznie
-
Szkolenie Audytora Wewnętrznego Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Informacji ISO/IEC 27001:2022 (j. angielski)
-
Szkolenie Cyber Security Awareness (j.angielski)
-
IFS Food Fraud
-
Szkolenie IFS Food Standard Wydanie 8 (j. angielski)
-
Szkolenie IFS Logistics Wydanie 3
-
Szkolenie Next Generation QMS Assessment (j. angielski)
-
Szkolenie z przejścia na normę ISO 27001:2022 dla audytorów (j. angielski)
-
Podstawy TISAX® (j. angielski)
-
Technika wywiadu audytowego - doskonalenie audytorów wewnętrznych (9001/14001/45001) w zakresie przygotowania i prowadzenia wywiadu audytowego (komunikacja interpersonalna)
-
Train the Trainer - metodyka przygotowania szkolenia oraz jego przeprowadzenia
-
Warsztat dla kadry kierowniczej - system zarządzania BHP według ISO 45001:2018
-
Warsztat doskonalący - Kierunki i trendy w rozwoju systemów zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności/produktu.
-
Warsztaty doskonalące dla pełnomocników ds. systemu zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy
-
Warsztaty doskonalące dla pełnomocników ds. systemu zarządzania jakością (ISO 9001/ 14001/ 45001)
-
Wdrażanie i doskonalenie systemów kontroli pochodzenia produktu FSC®
-
Wymagania dla producentów materiałów opakowaniowych do kontaktu z żywnością
-
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
-
Wymagania ISO 14001:2015
-
Wymagania ISO 27701:2019 (j. angielski)
-
Wymagania ISO 45001:2018
-
Wymagania ISO 50001
-
Wymagania ISO 9001:2015
-
Wymagania normy ISO 13485:2016
-
Wymagania standardu łańcucha dostaw wyrobów zawierających surowce leśne i drzewne PEFC
-
Wymagania specyfikacji IATF 16949:2016
-
Wymagania standardu kontroli pochodzenia produktu FSC® zgodnie ze standardem FSC-STD-40-004 wersja 3.1
-
Wypadki przy pracy - analiza przyczyn i tworzenie skutecznych działań korygujących