Skip to content

Szkoła Opakowań -"Kultura jakości i bezpieczeństwa opakowań w rozumieniu standardu BRC- podstawy kształtowania postaw i zachowań"

Zapraszamy do udziału w bezpłatnym webinarium internetowym, które odbędzie się 14 czerwca 2024 o godz. 10.00

Podczas webinarium zostaną wskazane kluczowe elementy pozwalające na kształtowanie kultury jakości i bezpieczeństwa w przedsiębiorstwie oraz zaakcentowane wymagania prawne i standaryzacyjne w tym zakresie. Szczególna uwaga zostanie poświęcona budowaniu planu rozwoju kultury jakości i bezpieczeństwa produktu oraz zachowaniom pozwalającym na doskonalenie procesów w przedsiębiorstwie. Ponadto zaakcentowana zostanie nieodzowna rola przywództwa w budowaniu świadomości projakościowej wśród pracowników. 

Odbiorcy:

Webinarium skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych zagadnieniami kultury jakości i bezpieczeństwa żywności przy produkcji opakowań.

Agenda

10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:05 – zajęcia webinaryjne
11:15 – sesja pytań i odpowiedzi 
11:25 – podsumowanie
11:30 - zakończenie webinarium

Prowadząca
JUSTYNA GÓRNA

Profesor Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Instytut Zarządzania, Katedra Zarządzania Jakością.

Kierownik studiów podyplomowych „Lean Manufacturing”,  „Jakość i bezpieczeństwo oraz zarządzanie ryzykiem w produkcji żywności i opakowań”.

Od zawsze związana z praktyką gospodarczą (JG CONSULTING), aktywnie realizuje projekty związane z wdrażaniem systemów zarządzania oraz doskonalenia procesów produkcyjnych, m.in.  ISO 9001, ISO 22000, BRC GS Food, IFS Food, FSSC 22000, BRC GS Packaging Materials, FSC, ISO 14001, GMP.

Trener w ramach szkoleń otwartych i zamkniętych dla kilkudziesięciu przedstawicieli organizacji produkcyjnych i usługowych.

Specjalizuje się w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności i opakowań. Jest członkiem Komitetu Technicznego nr 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym. Audytor wiodący jednostki certyfikującej w zakresie ISO 22000 oraz ISO 9001.  Certyfikowany trener Lean Manufacturing.

Rezerwacje i zgłoszenia

Zgłoszenia na webinarium prosimy przesyłać do dnia 13.06.2024 r. do godziny 16:00. W dniu webinarium do uczestników zostanie przesłany e-mail z linkiem do wydarzenia oraz instrukcją do zalogowania się na platformie.
W przypadku pytań lub nie otrzymania e-maila z linkiem prosimy o kontakt na: webinaria@dnv.com.
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zapraszamy
Zespół DNV

Pozostałe informacje

Udział w webinarium jest bezpłatny.
Koszt materiałów (zaświadczenie i link do nagrania) - 250,00 zł netto (307,50 zł brutto).

 

Podczas webinarium zostaną wskazane kluczowe elementy pozwalające na kształtowanie kultury jakości i bezpieczeństwa w przedsiębiorstwie oraz zaakcentowane wymagania prawne i standaryzacyjne w tym zakresie. Szczególna uwaga zostanie poświęcona budowaniu planu rozwoju kultury jakości i bezpieczeństwa produktu oraz zachowaniom pozwalającym na doskonalenie procesów w przedsiębiorstwie. Ponadto zaakcentowana zostanie nieodzowna rola przywództwa w budowaniu świadomości projakościowej wśród pracowników. 

Odbiorcy:

Webinarium skierowane jest do wszystkich osób zainteresowanych zagadnieniami kultury jakości i bezpieczeństwa żywności przy produkcji opakowań.

Agenda

10:00 – rozpoczęcie webinarium
10:05 – zajęcia webinaryjne
11:15 – sesja pytań i odpowiedzi 
11:25 – podsumowanie
11:30 - zakończenie webinarium

Prowadząca
JUSTYNA GÓRNA

Profesor Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu, Instytut Zarządzania, Katedra Zarządzania Jakością.

Kierownik studiów podyplomowych „Lean Manufacturing”,  „Jakość i bezpieczeństwo oraz zarządzanie ryzykiem w produkcji żywności i opakowań”.

Od zawsze związana z praktyką gospodarczą (JG CONSULTING), aktywnie realizuje projekty związane z wdrażaniem systemów zarządzania oraz doskonalenia procesów produkcyjnych, m.in.  ISO 9001, ISO 22000, BRC GS Food, IFS Food, FSSC 22000, BRC GS Packaging Materials, FSC, ISO 14001, GMP.

Trener w ramach szkoleń otwartych i zamkniętych dla kilkudziesięciu przedstawicieli organizacji produkcyjnych i usługowych.

Specjalizuje się w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności i opakowań. Jest członkiem Komitetu Technicznego nr 310 ds. Systemów Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności przy Polskim Komitecie Normalizacyjnym. Audytor wiodący jednostki certyfikującej w zakresie ISO 22000 oraz ISO 9001.  Certyfikowany trener Lean Manufacturing.

Rezerwacje i zgłoszenia

Zgłoszenia na webinarium prosimy przesyłać do dnia 13.06.2024 r. do godziny 16:00. W dniu webinarium do uczestników zostanie przesłany e-mail z linkiem do wydarzenia oraz instrukcją do zalogowania się na platformie.
W przypadku pytań lub nie otrzymania e-maila z linkiem prosimy o kontakt na: webinaria@dnv.com.
Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
Zapraszamy
Zespół DNV

Pozostałe informacje

Udział w webinarium jest bezpłatny.
Koszt materiałów (zaświadczenie i link do nagrania) - 250,00 zł netto (307,50 zł brutto).