E-Learning: Zarządzanie alergenami w żywności (j. angielski)
Ponieważ FSSAI ogłosiło obowiązek deklaracji alergenów w żywności poprzez powiadomienie w Dzienniku Urzędowym Labelling_Display_14_12_2020, nadszedł czas, aby wszyscy operatorzy branży spożywczej (FBO – Food Business Operators) zrozumieli zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności wynikające z obecności alergenów oraz nauczyli się ich skutecznego zarządzania.
Cele szkolenia
Po ukończeniu kursu oczekuje się, że uczestnicy nabędą umiejętności w zakresie efektywnego zarządzania alergenami w swoich przedsiębiorstwach oraz wdrożenia skutecznego programu dotyczącego alergenów.
Odbiorcy
-
Liderzy zespołów ds. bezpieczeństwa żywności
-
Kierownicy ds. jakości / Kierownicy produkcji
-
Członkowie zespołów ds. bezpieczeństwa żywności
-
Brygadziści produkcji / Nadzorcy linii / Pracownicy laboratoriów
-
Pracownicy organów regulacyjnych FSSAI