E-Learning: Zarządzanie alergenami w żywności (j. angielski)

Ponieważ FSSAI ogłosiło obowiązek deklaracji alergenów w żywności poprzez powiadomienie w Dzienniku Urzędowym Labelling_Display_14_12_2020, nadszedł czas, aby wszyscy operatorzy branży spożywczej (FBO – Food Business Operators) zrozumieli zagadnienia związane z bezpieczeństwem żywności wynikające z obecności alergenów oraz nauczyli się ich skutecznego zarządzania.

Cele szkolenia

Po ukończeniu kursu oczekuje się, że uczestnicy nabędą umiejętności w zakresie efektywnego zarządzania alergenami w swoich przedsiębiorstwach oraz wdrożenia skutecznego programu dotyczącego alergenów.

Odbiorcy

  • Liderzy zespołów ds. bezpieczeństwa żywności

  • Kierownicy ds. jakości / Kierownicy produkcji

  • Członkowie zespołów ds. bezpieczeństwa żywności

  • Brygadziści produkcji / Nadzorcy linii / Pracownicy laboratoriów

  • Pracownicy organów regulacyjnych FSSAI

Management Systems Training