BRCGS Bezpieczeństwo żywności wydanie 9

Zapoznaj się ze standardem pod kątem protokołu, wymagań i sposobów skutecznego przeprowadzania audytów. Aby pomyślnie ukończyć kurs, uczestnicy będą musieli zdać egzamin składający się z 25 pytań i uzyskać wynik co najmniej 60%.

Czas trwania tego kursu wynosi 16 godzin. Szkolenie zostało opracowane tak, aby umożliwić uczestnikom pełne zrozumienie ogólnych zasad normy oraz sposobów spełnienia jej wymagań. Uczestnicy zdobędą również wiedzę na temat tego, czego mogą się spodziewać podczas procesu certyfikacji oraz działań niezbędnych przed, w trakcie i po audycie.

Cele szkolenia:

Po ukończeniu szkolenia uczestnicy będą mieli lepszą wiedzę na temat:

  • szczegółów programu;
  • sposobów spełnienia wymagań normy;
  • tego, czego można się spodziewać podczas audytu BRCGS;
  • dostępu do raportów z audytów zakładów w katalogu BRCGS i korzystania z nich.

Odbiorcy:

Kurs jest skierowany do kierowników technicznych i ds. jakości oraz ich zespołów z branży produkcyjnej i detalicznej, a także specjalistów BRCGS.

Wszystkie nasze szkolenia otwarte mogą być również prowadzone w siedzibie klienta, w formie standardowej lub dostosowanej do potrzeb i wymagań firmy. Skontaktuj się z nami, jeśli jesteś zainteresowany lub chcesz dowiedzieć się więcej.